Arrivederci la Squadra Azzurra, buongiorno SpaItalia !

Het waren helaas niet Buffon en zijn mannen die ons hebben doen dromen in 2014 ... Vergeet Maracanã en het carnaval van Rio : op naar SpaItalia op het circuit van Spa-Francorchamps waar we Italië volop kunnen beleven !

Het weekend van 27 & 28 september trekt Spa zijn mooiste groen-wit-rode outfit aan om de terugkeer van SpaItalia te vieren ! En om dit nieuwe elan goed in te zetten trekt DG Sport al meteen van leer met een fantastisch aanbod op vlak van tweewielers. De Desmo Tour Ducati, Piaggio, Moto Guzzi en Aprilia, staan garant voor niet minder dan 4 runs van 25 minuten die exclusief zijn voorbehouden voor Italiaanse motoren. De deelnemers worden onderverdeeld in 2 categorieën, gemiddeld of snel, zodat iedereen op gepaste wijze aan de klim van de Raidillon kan beginnen.

Wie het mooiste circuit ter wereld op een meer toeristische manier wenst te ontdekken kan elke dag op het middaguur gratis deelnemen aan de parades.

De habitués van de Bikers'Days en de houders van een Silver Card genieten tijdens SpaItalia van een extra voordeel, want zijn kunnen de 4 sessies limitato a due ruote meemaken aan de prijs van 189€ in plaats van 209€.