Forza Italia!

Een evenement dat de echte liefhebbers van Italiaanse motoren of scooters niet mogen missen, u moet er gewoon bij zijn op SpaItalia !

Op 27 en 28 september duikt het circuit van Spa-Francorchamps onder in een uitzonderlijke trans-Alpijnse sfeer want het grote feest van meccanica tricolore voor auto's en motoren leeft weer op. De aanwezigheid van de Desmo Tour Ducati, Piaggio, Moto Guzzi en Aprilia laten u toe te genieten van de vele animaties, de verschillende hospitality units en de nieuwste modellen van deze gerenommeerde Italiaanse constructeurs te ontdekken en zelfs testen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de aanwezigheid van de mooiste hedendaagse en klassieke auto's die uit het mooie Italië komen en al even bekoorlijk zijn als één van de ragazza op de RAI.   

Slagroom op de cappuccino : elke dag op de middag vindt een begeleide ontdekkingsparade plaats die volledig gratis is voor alle toeschouwers aan het stuur van een Italiaanse moto of scooter. Een ontdekkingsparade die u toelaat een rondje op het Ardeense circuit te maken !

Bovendien zijn er speciale voorwaarden voor clubs van Italiaanse merken : per vijf aangekochte inkomtickets krijgen zij vijf gratis tickets. Anders gezegd, een inkomticket aan 12,5€ ! Paddock inbegrepen !

Om de motards zin te doen krijgen om onze mythische piste te ontdekken zal er tijdens SpaItalia ook gelegenheid zijn om te rijden op het mooiste circuit ter wereld tijdens de 4 runs van 25 minuten elk.

Er worden twee groepen opgesteld : gemiddeld of snel, zodat u in alle veiligheid kunt rijden.

We herinneren er u nog even aan dat houders van de Silver Card van de Bikers'Days zoals gebruikelijk een mooie korting krijgen op de runs (189€ ipv 209€).

Mamma Mia, we hebben het al gezegd, deze nieuwe SpaItalia mag u zeker niet missen.