Concours d’Elegance « Giulietta », om het 60 -jarig bestaan van het model te vieren !

De Alfa Romeo Giulietta Sprint viert haar 60e verjaardag ! SpaItalia kan deze verjaardag uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan.

Dankzij de steun van Alfa Romeo maar ook van privéverzamelaars kon er een tentoonstelling op poten gezet worden specifiek over dit legendarische model, geïntegreerd in de hommage voor Nuccio Bertone wiens honderdste verjaardag we vieren.

Maar dat is nog niet alles ! Zaterdagnamiddag wordt er een Concours d’Elegance georganiseerd voor de Giulietta Spint, spider en berline uit de jaren '50 en '60. Inschrijven is gratis. Onze partners voor deze wedstrijd, met name Meguiar's, wijnen Licata, Club Quadrifoglio Belgio en Alitalia zullen de allermooisten belonen op het SpaItalia podium op 27 september rond 15u00. En voor de "best of show", stellen wij u een aantal rondjes op circuit voor in één van de wagens uit het Alfa Romeo museum, als daar zijn de Giulia SS prototype (1965), een 2000 Sportiva (1954), een Giulietta SZ “coda tronca” (1960) of een 1750 GT AM (1970).

Voor de toegang tot SpaItalia kunt u gebruik maken van het bulletin dat u op de site van het evenement vindt en vergeet de inschrijvingfiche voor de Concours d’Elegance niet in te vullen !

A presto !