Wist u dit?

De MICHELIN Pilot Sport Cup 2 is de enige band die is goedgekeurd voor de nieuwe Ferrari 458 Speciale!

Michelin is wereldwijd de enige leverancier van banden voor de nieuwe Ferrari 458 Speciale.

De band en de auto zijn samen ontwikkeld, zowel met simulators als door middel van tests op de racebaan. Dit heeft geresulteerd in de allerbeste prestaties op drie afzonderlijke gebieden die voorafgaand aan het project zijn vastgesteld: een betere rondetijd op droog asfalt, constante prestaties tijdens alle rondes en een optimale grip op nat wegdek.

De MICHELIN Pilot Sport Cup 2 vormt een integraal onderdeel van de nieuwe Ferrari 458 Speciale en draagt bij aan de uitzonderlijk goede prestaties van het voertuig.
Bewonder deze high-techband op de Michelin-stand tijdens Spa Italia, doe mee aan onze wedstrijd en win fantastische cadeaus!

Afmetingen van de banden voor de nieuwe Ferrari 458 Speciale:

MICHELIN Pilot Sport Cup 2
245/35 ZR 20 91 Y voor, 305/30 ZR 20 103 Y achter

Rijdt u met MICHELIN-banden?

Bibendum heeft interesse in uw mening!

Michelin wil banden leveren die perfect passen bij wat automobilisten nodig hebben en realiseert daarom een grootschalige enquĂȘte in de Benelux. Geef uw mening op reviews.michelin.be en maak kans op een Samsung Galaxy S5-smartphone! De 200e persoon die het enquĂȘteformulier volledig invult, krijgt de prijs. Wees er snel bij: de schrijvers van de 100e en 150e mening hebben al een smartphone gewonnen.

Word fan van Michelin Benelux op Facebook en blijf op de hoogte van alle evenementen en acties. Doe mee aan onze wedstrijd en word VIP-reporter tijdens onze evenementen!
Ga naar www.facebook.com/Michelin.Benelux