De topmodellen van Piaggio op SpaItalia

Piaggio is een gevestigde waarde in Italië en over de hele wereld en groepeert de belangrijkste Italiaanse merken in de tweewielermarkt. Naast Vespa vinden we ook Aprilia en Moto Guzzi terug in de groep.

Zij konden dan ook niet anders dan aanwezig zijn op SpaItalia om er hun mooiste modellen te showen op 27 & 28 september in Spa-Francorchamps.

Van het merk Aprilia kunnen de bezoekers onder andere de Dorsoduro 750 ABS bewonderen, de Caponord 1200 ABS en de Aprilia Tuono V4 ABS, één van de topmodellen van de fabriek die volgend jaar haar intrede in MotoGP zal doen na een overweldigend succes in het wereldkampioenschap Superbike.

Bij Moto Guzzi, vinden we de V7 Racer terug, die sommigen de kriebels zal geven om op circuit te gaan rijden voor een remake van de Bikers'Classics. Daarnaast zijn er ook nog de Griso 1200 SE en de California Custom ABS-ASR. Voor elk wat wils dus.

Piaggio zet er haar MP3 500 ABS MY 14 in de kijker, de revolutionaire scooter op drie wielen waarvan twee stuurwielen die een nieuwe klasse in de markt opent. Ook de X10 500 ABS ASR zal er zijn, iets klassieker weliswaar maar toch ook bepalend voor de andere constructeurs.

Ook Vespa wordt uiteraard niet vergeten. U kunt er zowel de klassieke modellen zoals de Vespa Sprint en de PX 125 bewonderen als de high-end modellen zoals de GTS 300 en de  946 ABS-ASR, afgeleid van de MY 14.

Een brede waaier aan prachtige Piaggio modellen die u beslist moet gezien hebben.