De inschrijvingen voor SpaItalia zijn open !

Wie Spa-Francorchamps zegt, die denkt aan snelheid, prestaties, sportieve exploten op twee of vier wielen.

Het wordt echter al eens vergeten dat het legendarische circuit gelegen is een regio waar rust, elegantie en gezelligheid hoog in het vaandel worden gevoerd. Spaitalia verenigt al de voornoemde elementen en koppelt ze aan een Italiaanse savoir vivre, de dolce vita synoniem voor gastronomie, goede wijnen, mode, muziek, toerisme en alles wat schoonheid in zich draagt.

Spaitalia kwam vorig jaar in handen van DG Sport en beleeft op 26 en 27 september 2015 zijn 13de editie. Italiaanse auto’s en motoren vormen de rode draad van Spaitalia, in de stands en de paddock, maar ook op de piste tijdens sessies vrij rijden, circuitdopen en de grote parade (aan een gezapig tempo). Weet dat de Ferrari 308 en 328 in de kijker zullen rijden.

Verscheidene formules worden door DG Sport aangeboden en ze laten aan eenieder toe om een programma op maat mee te maken. Bronze, Silver, Gold, Parade, de mogelijkheden om deel te nemen zijn legio en dat uiteraard in een ambiance die 100%... Italiaans is uiteraard.

Nog in deze ambiance is er de Serata Italiana, zaterdagavond 26 september in het prachtige Casino van Spa. Maaltijden, wijnen, muzikale animatie,  niets zal ontbreken om van deze Serata een magisch moment te maken!

De inschrijvingen voor de Spaitalia 2015 zijn open en lopen via de site www.spaitalia.be. Alle informatie over de formules om deel te nemen vindt u onder het luik “deelnemers”.

In de loop van de komende dagen en weken zullen we u meer informatie geven over het weekend van 26 en 27 september waarbij Spa-Francorchamps en zijn regio in de Italiaanse kleuren zullen gehuld zijn!