SpaItalia terug in Spa-Francorchamps op zondag 2 oktober

Voor de 14e editie van dit 100% Italiaanse evenement, zet DG Sport opnieuw voet aan wal op het mooiste circuit ter wereld, en dit op zondag 2 oktober.

Op het programma : exposities, een parade voor Italiaanse wagens, sessies op circuit voor auto's en motoren, circuitdopen, aanwezigheid van uitzonderlijke "macchine italiane", Italiaanse lunch en diverse animaties. Op de affiche staan twee modellen in de schijnwerpers : de Fiat 124, ter gelegenheid van haar 60e verjaardag en de Italiaanse cabrio's, het symbool bij uitstek voor la Dolce Vita.

Bent u de gelukkige eigenaar van een mooie Italiaanse en wenst u het circuit van Spa-Francorchamps (opnieuw) te ontdekken ? Dan kan u vanaf nu inschrijven via www.spaitalia.be. Goed om te weten, er staan nog vier andere sessies gepland in functie van het vermogen van uw voertuig. Voor die sessies is er slechts één passagier toegelaten en het dragen van een helm is verplicht. Voor de parade 's middags kunt u zoveel passagiers meenemen als de homologatiefiche van uw voertuig toelaat. Aarzel niet om uw plaats te reserveren voor deze uitzonderlijke ervaring. Clubs zijn eveneens welkom en vinden op onze website een aantrekkelijk aanbod voor hun leden.

Mis deze kans niet om een 100% Italiaans weekend te beleven en schrijf alvast zondag 2 oktober 2016 in uw agenda.

Ciao a tutti !