De Ducati Live Experience voor motorrijders !

Ter gelegenheid van de 15e editie van SpaItalia die doorgaat op zondag 18 juni in Spa-Francorchamps, zal er extra aandacht besteed worden aan de wereld van Italiaanse motoren met de aanwezigheid van de Ducati Live Experience. De vrachtwagen van Ducati die de Benelux doorkruist zal er immers bijzijn op het mooiste circuit te wereld tijdens SpaItalia.

In hun vrachtwagen nemen de verantwoordelijken van het merk uit Bologna het merendeel van hun productie mee, en deze stellen ze ter beschikking voor testritten aan zij die eens willen ondervinden wat het is om met een nieuwe Ducatie te rijden. Een niet te missen kans want er zullen een twaalftal motoren ter beschikking staan voor testritten, van de kleine Monster tot de XDiavel, over de Scrambler en de Multistrada, zonder de Hypermotard en de Supersport te vergeten ! De tests verlopen in kleine groepen en steeds begeleid door iemand van het merk.

En kunt u ze niet testen, dan kan u er nog steeds van genieten want ze zijn te bewonderen in al hun glorie. De Ducati Desmosedici MotoGP van Casey Stoner zal er ook zijn, een lust voor het oog en misschien wel het oor !