Een Ducati dorp op SpaItalia!

 

We weten dat Italië één van de grote afwezigen zal zijn op het WK voetbal in Rusland. Maar Italië is alles behalve afwezig tijdens de 16e editie van SpaItalia op zondag 17 juni in Spa-Francorchamps.

De rallyvoertuigen "made in Italy" worden de ganse dag lang extra in de kijker gezet, net zoals de merken Fiat, Abarth en... Ducati. De constructeur uit Bologna zal prominent aanwezig zijn op circuit en in de Village, met animaties voor alle liefhebbers van de mooie trans-Alpijnse machines. De prachtige nieuwe Panigale V4 zal er aan het publiek worden voorgesteld, evenals een groot deel van het 2018 gamma. Veel modellen zullen eveneens in test aangeboden worden in het kader van de Ducati Live Experience dankzij de steun en de aanwezigheid van de Belgische dealers van het merk.

Ook de Amerikaanse kampioen Nicky Hayden die ons jammer genoeg vorig jaar verliet zal geëerd worden. Zijn Ducati MotoGP uit 2011 wordt tentoongesteld net zoals alle officiële machines van het merk in het wereldkampioenschap Superbike. Tenslotte zal er ook een Speciale Ducati Parade op het circuit plaatsvinden. Een streling voor het oog en het oor ! Info op  www.spaitalia.be