Best of Show: toegankelijk voor iedereen!

 

Ieder zichzelf respecterend glamour evenement heeft zijn eigen 'Concours d'Elégance'. Dat geldt ook voor SpaItalia... maar zijn 'Best of Show' wordt vooral gekenmerkt door een heel ontspannen sfeer! Deze wedstrijd is absoluut niet elitair te noemen, en richt zich tot iedere eigenaar die zijn Italiaanse bolide in de schijnwerpers wil stellen, door ze onder de boog door te rijden en de wagen voor te stellen aan een jury van kenners.

In de loop van de dag, 's ochtends en bij het begin van de namiddag, rijdt de 'Best of Show'-karavaan onder de SpaItalia-boog in de Endurance Paddock, waarbij de algemene informatie over elke wagen door de speaker van het evenement aan het publiek wordt verkondigd.

Dit jaar zijn er drie categorieën van de partij: ‘Oldtimer’, ‘Youngtimer’ en ‘Modern’. Stipt om 16u30 wordt dan het palmares officieel aangekondigd, de winnaars gehuldigd... en de vele cadeaus geschonken door de partners van SpaItalia uitgedeeld!

Vorig ging de titel 'Best of Show' van SpaItalia 2018 naar een Alfa Romeo Giulietta Spider 1957, een Fiat 2.3 S 1967 en een Alfa Romeo GTV6 1983. En wat indien op 16 juni het de beurt is aan ùw Italiaanse volbloed om op het palmares te prijken?

Inschrijven is gratis en gebeurt ter plaatse.

Info: www.spaitalia.be