En nu, een parade voor alle Vespa's !

 

Het aftellen naar SpaItalia 2019 is begonnen. Een evenement dat liefhebbers van Transalpijnse machines verenigt op het mooiste circuit ter wereld, Francorchamps, op zondag 16 juni. Er is heel wat animatie zowel op de piste als ernaast en het team van DG Sport heeft nu ook de handen in elkaar geslagen met specialist Flavio Caramazza voor de kers op de taart van het evenement, een Parade exclusief gereserveerd voor ... Vespa's !

Alle Vespa rijders die zich inschrijven kunnen tussen 11u05 en 11u30 twee rondjes op het circuit rijden. Een unieke gelegenheid om Francorchamps te ontdekken in de kleuren van een merk dat sinds 1946 heel hard heeft meegeschreven aan de Italiaanse motorfietsgeschiedenis.

Inschrijven voor de Vespa Parade kost 30 euro en gebeurt verplicht via het inschrijvingsformulier op de site www.spaitalia.be. Voor dit bedrag heeft men recht op een inkomticket voor één persoon, toegang tot de paddock voor de rijder en zijn/haar Vespa alsook een deelname aan de Parade. Begeleiders kunnen een inkomticket en toegang tot de paddock krijgen voor de prijs van 10 euro in voorverkoop of 15 euro ter plaatse. Het zal dus mogelijk zijn om met z'n twee op één Vespa het circuit op te gaan, zolang de motorfiets dit technisch toelaat. Maar vergeet niet, de Raidillon is een sterke klim...

Opgelet, deelnemers aan de Vespa Parade moeten volledig bedekt zijn (inclusief handschoenen en helm).

Voilà, rest u alleen nog ... aan de slag te gaan voor uw inschrijving. De organisatoren hopen tussen de 150 en 200 Vespa's te kunnen verzamelen voor een Parade die volledig in de sfeer van het evenement past. E andiamo !