Segafredo omkadert de paddock van SpaItalia!

 

Segafredo is al enkele jaren een vaste partner van DG Sport, organisator van SpaItalia, en zal op zondag 16 juni alomtegenwoordig zijn in de paddock van Spa-Francorchamps. Het beroemde koffiemerk zal namelijk helpen bij de animatie en zal fans van auto's en moto's verrassen op z'n Italiaans ... en eerder twee dan één keer ! Segafredo-hostessen zullen het publiek tegemoet komen met een fictieve kader om een origineel portret te maken van de bezoekers van SpaItalia.

De mensen die zo .... omkaderd werden, kunnen dan naar de stand van Segafredo gaan om de foto in kwestie volledig gratis op te halen en zo te genieten van een origineel souvenir aan hun passage op het mooiste circuit ter wereld. En dat is nog niet alles, want ze krijgen er ook nog een café frappé of een heerlijke Segafredo-espresso gratis aangeboden!

Op 16 juni aanstaande zal Segafredo het publiek dus omkaderen ... en de smaakpapillen verleiden op Spa-Francorchamps. Haast u om nog te profiteren van de aantrekkelijke voorverkooppakketten. En wacht niet te lang, want de inschrijvingen voor SpaItalia 2019 eindigen op 7 juni ..