De Ducati Multistrada Enduro Experience gaat van start op SpaItalia !

 

Zoals de traditie het wil, zal Ducati officieel aanwezig zijn op SpaItalia 2019. Net zoals de Ducati Day in april werd georganiseerd in samenwerking met DG Sport, zal het beroemde Italiaanse merk gebruik maken van het kader van Spa-Francorchamps om haar topmodellen voor te stellen. Performant en snel, totaal in lijn met het mooiste circuit ter wereld.

Maar dat is nog niet alles ! Voor de eerste keer zal SpaItalia ook de Ducati Multistrada Enduro Experience ontvangen. Een ervaring die de kans geeft aan de fans om eens plaats te nemen in het zadel van de Multistrada 1260 Enduro, een sportieve en zeer polyvalente trail, of de lichtere 950 S, die nog toegankelijker is voor iedereen. "De Multistrada Enduro Experience bevindt zich eigenlijk in de heuvels van Toscanië, in Nipozzano", legt Thomas De Meûter, Marketing & PR Director van Ducati Benelux, uit. "Onder de leiding van Beppe Gualini,  die kan bogen op 15 deelnames aan de Dakar, is dit een heuse off-road opleiding voor de onvoorwaardelijke liefhebbers van het merk. Dit concept is omgezet naar een mobiele formule met een vrachtwagen, een twintigtal moto's en natuurlijk de aanwezigheid van Beppe Gualini en zijn instructeurs. Een Ducati Multistrada Enduro Experience die we met heel veel trots verwelkomen op Francorchamps tijdens het weekend van SpaItalia, en die zowel op zaterdag als op zondag zal plaatsvinden."

Voor de prijs van 100 euro kan men zich inschrijven bij één van de negen Ducati dealers in België of in Groot-Hertogdom Luxemburg. Hiervoor krijgt de deelnemer een off-road opleiding op een parcours dat obstakels van enduro wedstrijden simuleert. De start vindt plaats in de paddock en de Ducati Multistrada 1260 Enduro of 950 S trekken naar een heuvelachtig terrein in de directe omgeving voor verschillende oefeningen alvorens terug te keren naar de paddock via paadjes in het struikgewas. "Het gaat wel degelijk over een initiatie die voor iedereen toegankelijk is en waarvoor geen enduro ervaring vereist is", gaat Thomas De Meûter verder. "Het parcours is heel interessant en leerrijk en wordt aangevuld met een rondrit op de baan van ongeveer een uur in de regio van Francorchamps, met de Multistrada 1260 Touring of de 950 S Touring, met nog steeds de begeleiding van de instructeurs van de Multistrada Enduro Experience en een lunch."

Op zondag 16 juni, de dag van SpaItalia 2019, zal er naast de Ducati Multistrada Enduro Experience een vertegenwoordiging zijn van Ducati dealers die het kledijgamma en de accessoires van het merk zullen voorstellen, alles aan interessante tarieven via een 'Privéverkoop' formule, die de fans van het merk zeker zal kunnen plezieren. "Dit uitzonderlijke aanbod van Ducati-animatie zal nog extra verrijkt worden door de Ducati Live Experience, met onze Ducati Benelux vrachtwagen die een aantal nieuwe Diavels meebrengt zodat mensen in kleine groepen testritten kunnen maken, begeleid door de staff van het merk." zegt Thomas De Meûter. "Alles wat de geïnteresseerden moeten voorzien is hun motorrijbewijs en hun motoruitrusting, inclusief een helm.  Inschrijven kan online of ter plekke en is volledig gratis. De testrit is een rondrit van 30 à 40 minuten."  

Inschrijving voor de Diavel Live Experience : https://www.eventboost.com/e/ducati-diavel-live-experience-spa-italia/18731/en

U hebt het begrepen, Ducati wordt een hoofdspeler op SpaItalia 2019 !