Shell wordt titelsponsor van SpaItalia !

 

Sinds SpaItalia in 2014 door DG Sport werd overgenomen is de meeting er met rasse schreden op vooruit gegaan. Bij elke editie van deze afspraak voor liefhebbers van Italiaanse mechaniek, zowel op twee als op vier wielen, waren er ontelbare redenen om richting het mooiste circuit ter wereld te trekken… en niemand keerde ooit ontgoocheld terug!

Deze constante evolutie van SpaItalia - heerlijke mengeling van actie op circuit, parades van trans-Alpijnse auto’s en motoren, maar ook veel Dolce Vita in het hartje van de paddock – laat niemand onverschillig. Het meest recente bewijs: Shell wordt vanaf 2020 en voor de volgende jaren de titelsponsor van het evenement!

“We zijn heel blij om titelsponsor van SpaItalia 2020 te kunnen worden”, stelt Rogier van Vlijmen, Marketing Manager BtoC bij Shell Nederland. “Dit evenement biedt ons een uniek platform om onze passie voor Italiaanse automobielen en motoren met onze klanten en andere commerciële partners te delen. Tegelijk zetten we ook ons motoroliegamma Shell Helix Ultra in de schijnwerpers. Met de PurePlus-technologie levert dat niet alleen een unieke bescherming, maar ook topprestaties. We kijken er nu al naar uit om onze klanten en partners in dit prestigieuze kader te mogen ontvangen.”

“Het feit dat een petroleumreus als Shell onze partner wil worden zegt veel over de inspanningen die we jaar na jaar leveren om SpaItalia op de best mogelijke manier organiseren”, aldus Yves Grosjean van DG Sport. “Shell is al partner van Ferrari in Formule 1 en van Ducati in MotoGP en gaat op de ingeslagen weg verder met SpaItalia. Dat zal ons evenement, dat op zondag 14 juni geprogrammeerd staat, uiteraard nog meer visibiliteit opleveren. Dit partnership, waar we bij DG Sport heel trots op zijn, toont aan dat SpaItalia blijft groeien, en ook internationaal steeds meer weerklank krijgt. De beslissing voor deze samenwerking werd immers in Rotterdam genomen.”

Hoewel het nog wat vroeg is om de grote aantrekkingspolen van Shell SpaItalia 2020 te onthullen, is het nu al duidelijk dat het op vier wielen zeker rond Alfa Romeo zal draaien, op twee rond Ducati, en dat er heel wat grote verrassingen aanwezig zullen zijn, net zoals heel wat grote namen uit de auto- en motorwereld.

Mis deze afspraak niet !