De inschrijvingen voor Shell SpaItalia 2020 zijn geopend!

 

De aankondiging dat SpaItalia 2020, de ode aan de Italiaanse bolides en motoren die op 14 juni door DG Sport wordt georganiseerd, een partnership met Shell aangaat ligt nog maar net achter de rug, en het evenement neemt al steeds meer concrete vormen aan. Zij die willen kunnen vanaf nu ook hun deelname aan het evenement officialiseren. De voorverkoop van de verschillende packs verloopt via de officiële website www.spaitalia.be, wat heel wat mensen blij zal maken!

Wat het motorengedeelte betreft neemt Shell SpaItalia 2020 de vorm van een Ducati Day aan, wat betekent dat enkel de machines van het Italiaanse merk de toelating zullen krijgen om op het circuit te rijden! Dat kan tegen een tarief van 190 euro, en omhelst twee toegangstickets tot het circuit en de deelname aan de rijsessies. Die zijn onderverdeeld in twee homogene groepen, ‘Kennismaking’ en ‘Ervaren’. Alles geschiedt in een 100 procent Ducati-sfeertje, met een Village en animaties. Binnenkort meer daarover, maar het is nu al duidelijk dat de Italiaanse passie tot in de kleinste details te proeven zal vallen!

Interesse? Klik dan als de weerga op de link ‘Inschrijven Motoren’!

De auto’s en de Vespa’s – uiteraard horen die er tijdens Shell SpaItalia ook bij – volgen een identieke procedure. Afspraak dus op de officiële website van het evenement, met de keuzemogelijkheid tussen verschillende packs (Bronze-Silver-Gold-Platinum-Vespa), waarbij enkele de mogelijkheid bieden om in het gezelschap van een passagier over het circuit te rijden! Noteren we verder ook nog dat enkel automobielen van Italiaanse merken toegelaten zijn in de paddock, en al zeker op de piste! En dat de meeste packs u toelaten om tijdens het weekend van de parades te genieten, echte buitenkansjes…

Om in te schrijven: klik op de ‘Inschrijven Auto & Vespa’ link !

Gezien het immer stijgende enthousiasme voor Shell SpaItalia 2020 mag u er gerust van uit gaan dat de paddocks van het mooiste circuit ter wereld snel zullen vollopen… en dat het zowel voor de tweewielers als vierwielers dringen wordt om de kans te krijgen om op het legendarische zeven kilometer lange asfaltlint te rijden. Benvenuti a tutti !