SpaItalia 160 Ducati’s op circuit !

Wie Italiaanse motorfiets zegt, denkt uiteraard meteen aan… Ducati ! Het bekende merk zal op zondag 11 juni opnieuw alomtegenwoordig zijn op Shell SpaItalia 2023. Het is zelfs zo dat de Ducati Day wordt geïntegreerd in het evenement !

Niet minder dan 160 motorfietsen van het merk Ducati zullen op het Circuit van Spa-Francorchamps scheuren. Een Ducati Day die nu al uitverkocht is, dat bewijst meteen ook het enthousiasme van de eigenaars en hun ongeduld om rondjes te draaien in deze prestigieuze setting.

In het hart van de paddock zal de importeur van het merk het gamma met de bekende Panigale, Monster, Streetfighter, Diavel, Multistrada en SuperSport tentoonstellen aan het publiek van Shell SpaItalia 2023, zodat liefhebbers de verschillende modellen kunnen (her)ontdekken.  

En om een ​​verleden dat synoniem staat voor succes nog extra te benadrukken, zullen de 30e verjaardag van de Ducati Monster en de 20e verjaardag van de Multistrada in stijl worden gevierd…

Kortom, Ducati-fans zullen op zondag 11 juni onvermijdelijk richting Circuit van Spa-Francorchamps trekken, ter gelegenheid van een 20e editie van Shell SpaItalia, waar meer dan ooit wordt naar uitgekeken ! 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer