SpaItalia Animatie voor groot en klein op het menu van SpaItalia !

Voor de 20e editie van SpaItalia houdt DG Sport eraan om de puntjes op de i te zetten. Vooral wat animatie betreft. Want aangezien het evenement dat Italiaanse auto’s en moto’s verenigt bovenal een familie-evenement is, zullen groot en klein volop kunnen genieten op zondag 11 juni in het hart van de Ardennen…

« Eerst en vooral is er natuurlijk de animatie die direct gelinkt is aan de 20e SpaItalia, zegt Florian Juspin in naam van DG Sport. De Lamborghini expo, die de 60e verjaardag van het merk in de kijker zet, wordt een niet te missen evenement, net als de Shell-stand, waar een simulator aanwezig zal zijn, of die van Ducati, die volledig rood zal kleuren. Doe daar nog de adembenemende stunt- en driftshows bij van ‘Mr. Nogues’, die wij met heel veel trots zullen verwelkomen in Spa, en het publiek zal niet meer weten waar nog eerst gekeken … »

Voor de jongsten wordt er een heuse Kids Village opgezet, met springkastelen, een go-cartpiste, grime en natuurlijk de mogelijkheid om met mama en papa het treintje te nemen dat en toertje doet rond het Circuit van Spa-Francorchamps via de buitenpiste !

« Aangezien de zon zeker van de partij zal zijn, zullen de bars en food-trucks het aanbod van deze 20editie van SpaItalia volledig maken, lacht Florian Jupsin. En vergeet ook zeker de overige exposanten niet, die groot en klein zullen toelaten om een souvenir mee te nemen van hun komst naar ‘het mooiste circuit ter wereld’… »

Kortom, niemand zal zich vervelen die dag. We wachten vol ongeduld op jullie ! 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer