SpaItalia Auto- en motorclubs samen met exposanten heel tevreden!

De bestaansreden van een populaire evenement als Shell SpaItalia is in de eerste plaats de glimlach op de gezichten van de liefhebbers van Italiaanse auto’s en motoren, en tegelijk ook zoveel mensen als mogelijk laten samenkomen rond deze trans-Alpijnse droommachines…

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat zowat elke club van de partij wil zijn! Want de mogelijkheid krijgen om je eigen trots en passie aan duizenden mensen te kunnen tonen, in de paddock van het mooiste circuit ter wereld bovendien, dat is een buitenkans die niemand wil laten schieten.

Op zondag 26 september worden de clubs dus in groten getale verwacht om deel te nemen aan dit grootse feest. De autoparade die op zondag tussen 12 en 13 uur wordt georganiseerd vormt zeker één van de hoogtepunten. DG Sport heeft eens te meer een gunsttarief ingesteld, zodat iedereen er volop kan van genieten. Afspraak op de officiële website www.spaitalia.be, tabblad ‘deelnemers’ en dan ‘club’ om meer te weten te komen. Een goede raad: wacht daar niet te lang mee, want het zou wel eens kunnen dat er niet voor iedereen plaats is…

Dat geldt ook voor de exposanten die op zondag 26 september van de partij willen zijn. Voertuigen, onderdelen, accessoires, maar ook boeken en alle mogelijke voorwerpen die te maken hebben met gemotoriseerd Italië krijgen een plaats in het hartje van de paddock.

Bij de nieuwigheden van Shell SpaItalia 2021 hoort – tot groot plezier van de toeschouwers – ook resto-dorp. Want goed eten en drinken hoort bij de goede Italiaanse gewoontes, en er is niets mis mee om zichzelf even in de watten te leggen.

Zin om van de partij te zijn en de andere van uw vakkennis te laten genieten? Info en voorwaarden vindt u terug op het tabblad ‘exposant’. En u weet het: de afwezigen hebben altijd ongelijk!

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer