SpaItalia Circuitdoop met een Ferrari 488 Challenge!

Shell SpaItalia is een uitgelezen gelegenheid om passie en geestdrift voor Italiaanse bolides op twee en vier wielen op te wekken, en organisator DG Sport doet er alles aan om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat zal ook op zondag 26 september het geval zijn, want zij die graag het Circuit van Spa-Francorchamps, thuishaven van de Belgische Grand Prix F1, willen (her)ontdekken, zullen dat aan boord van een Ferrari 488 Challenge kunnen doen!

“We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat we een samenwerking met GTEX uit Sourbrodt zijn aangegaan. Samen met hen bieden we circuitdopen met een indrukwekkende bolide aan, een machine die bovendien door een professionele autoracer zal worden bestuurd”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Een gegarandeerd sensationele ervaring, want de Challenge-versie van de Ferrari 488 beschikt over een 670 pk sterke vierliter V8-motor. Op het rechte stuk van Kemmel kan zo een topsnelheid van 320 km/u worden behaald!”

De circuitdopen met de Ferrari 488 Challenge zijn beschikbaar voor het uitzonderlijke tarief van 250 euro, waarbij drie ronden van het zeven kilometer lange circuit worden afgewerkt. Opgelet, wees er snel bij, want op 26 september zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar!

Aarzel dan ook niet, en reserveer uw zitje in de Cavallino Rampante, amper enkele dagen nadat Charles Leclerc en Carlos Sainz Jr op het mooiste circuit ter wereld de kleuren van de Scuderia Ferrari hebben verdedigd.

Info & inschrijvingen: info@spaitalia.be

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer