SpaItalia De voorverkoop is begonnen!

We zullen het maar meteen toegeven: alle fans van Italiaanse auto’s en motoren kijken reikhalzend uit naar de 20steverjaardag van Shell SpaItalia! Rijsessies, parades, samenkomst van ontelbare clubs, Ducati Day, expo over 60 jaar Lamborghini, de aanwezigheid van heel wat verkoopstandjes: het goede nieuws blijft maar toestromen. Heel wat fans van de trans-Alpijnse merken hebben dan ook al met een dikke rode stift zondag 11 juni in hun agenda aangeduid.

En vanaf nu is het ook mogelijk om die felbegeerde tickets voor het evenement in voorverkoop aan te schaffen. Toegang tot het Circuit van Spa-Francorchamps is mogelijk tegen het unieke tarief van 20 euro, en de tickets zijn verkrijgbaar via de officiële site www.spaitalia.be, tabblad ‘Tickets’ ! 

Het is een uitstekende gelegenheid om op deze uitzonderlijke dag ogen én oren de kost te geven, en dat alles in een uiterst aangenaam Dolce Vita-sfeertje.

Het is de twintigste editie, aarzel dus niet te lang voor uw bezoek aan Shell SpaItalia 2023 vast te leggen. Want of u nu een onvoorwaardelijke fan bent, of op zoek naar een gezellige uitstap voor het hele gezin, het door DG Sport georganiseerde evenement valt eenvoudigweg niet te missen…

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer