SpaItalia De voorverkoop van het Raidillon ‘SpaItalia Limited Edition’ horloge is begonnen !

Ter gelegenheid van de 20e verjaardag van SpaItalia, die gepland staat op zondag 11 juni, hebben DG Sport en Raidillon besloten om de handen in elkaar te slaan ! Het Belgische merk met Zwitserse mechanismen, de nieuwe partner van het jaarlijkse evenement ter ere van de Transalpijnse voertuigen, maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​limited edition ‘SpaItalia’ op basis van hun Miles-assortiment te creëren en voor te stellen, een assortiment dat synoniem staat met een dagdagelijkse levensstijl.

En zoals de traditie van Raidillon het wil, werden er exact 55 exemplaren geproduceerd, niet één meer ! Deze ‘SpaItalia Limited Edition’ is verkrijgbaar in een versie met 3 wijzers of een chrono en kost respectievelijk 1655 en 3155 euro. Het wordt gepresenteerd in een doos vergezeld van een lederen sleutelhanger in de kleuren van Italië.

Goed nieuws, de voorverkoop van dit exclusieve horloge is gestart ! Als u nu uw exemplaar wilt reserveren, stuur dan een e-mail naar pauline@dgsport.eu. Zo wordt één van de 55 verzamelhorloges aan u toegekend.

Elk gereserveerd horloge wordt geleverd op zondag 11 juni ter gelegenheid van SpaItalia en de gelukkige kopers en/of verzamelaars krijgen twee paddock-toegangstickets, een VIP-parkeerplaats en twee toegangen tot de VIP-ruimte aan de voet van de … Raidillon. Rond 15.00 uur zal er een ontmoeting met de managers van het merk Raidillon worden georganiseerd en zullen de horloges worden overhandigd. De ontwerper die het merk bedacht heeft zal eveneens aanwezig zijn !

Door deze samenwerking met Raidillon bewijst DG Sport eens te meer dat het SpaItalia-evenement veel verder gaat dan zomaar een auto-/motorbijeenkomst, zelfs op “het mooiste circuit ter wereld”. De charmes van Italië zijn immers even talrijk als gevarieerd…     

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer