SpaItalia DG Sport herprogrammeert Shell SpaItalia 2021 op zondag 26 september

De editie 2021 van Shell SpaItalia, oorspronkelijk gepland op 13 juni, zal uiteindelijk doorgaan aan het eind van de zomer, op zondag 26 september op het Circuit van Spa-Francorchamps. Het belangrijkste doel van organisator DG Sport: het succes van zijn evenement rond Italiaanse bolides en motoren te verzekeren!

“We blijven gestaag verder werken aan het organiseren van onze evenementen. Na overleg met onze partners werd door de grote meerderheid besloten dat het wenselijk was om de Shell SpaItalia meeting naar 26 september te verschuiven, in het hartje van de ‘Indian Summer’”, stelt Christian Jupsin in naam van DG Sport. “Het succes van dit evenement ligt duidelijk bij een talrijke aanwezigheid van de fans, in omstandigheden die iedereen toelaat om voluit van deze door passie gedreven dag te genieten.”

Ook de Ducati Day, geprogrammeerd in het kader van de Shell SpaItalia, volgt dezelfde beweging. Ook de modellen van het merk uit Bologna mogen dus op 26 september de Ardense omloop (her)ontdekken.

“Door deze nieuwe datum vast te leggen, in een periode die dikwijls door aangename weersomstandigheden wordt gekenmerkt, hebben we in eerste instantie de populariteit van Shell SpaItalia willen vrijwaren”, vervolgt Christian Jupsin. “Het zuiderse karakter van het evenement vertaalt zich ieder jaar in een enthousiasme dat zowel op als naast de piste te merken valt. En om dat dolce vita-sfeertje mogelijk te maken, uniek in Francorchamps, wilden we best wat wijzigingen doorvoeren.”

Afspraak op 26 september! Info: www.spaitalia.be

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer