SpaItalia Ducati aan het feest!

De twee vallen niet te scheiden! Sinds Shell SpaItalia door DG Sport wordt georganiseerd zet de meeting de Italiaanse auto’s én motoren in de schijnwerpers. En wie Italië en gemotoriseerde tweewieler zegt, zegt ook Ducati! Het beroemde merk uit Bologna, waar alles om sportiviteit en prestaties draait, is op zondag 26 september opnieuw van de partij op het Circuit van Spa-Francorchamps.

Op Shell SpaItalia draait alles om de passie voor mechaniek, zowel in statische als in dynamische vorm. Bij de motoren wordt de rode loper uitgerold voor Ducati, want enkel de machines van het beroemde merk krijgen de gelegenheid om op het circuit in actie te komen. Dat betekent dat u de hele dag lang van schitterende motorgeluiden kan genieten, en dat de eigenaars van Ducati in deze combinatie van Shell SpaItalia en Ducati Day helemaal hun hartje kunnen ophalen.  

In de paddock wacht een Ducati Village op de tifosi. De concessiehouders van de Benelux staan er klaar om alle vragen te beantwoorden, terwijl de Diavel, Hypermotard, Monster, Multistrada, Panigale, SuperSport en andere Streetfighter er zich van hun beste kant zullen laten zien.

Net zoals Ferrari op vier wielen zorgt Ducati altijd voor opwinding en sensatie. Dat heeft DG Sport goed begrepen, en de bezoekers van Shell SpaItalia 2021 kunnen daar enkel wel bij varen…

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer