SpaItalia Een fantastische wedstrijd om de 20e verjaardag van Shell SpaItalia te vieren !

Men wordt niet elke dag 20 jaar ! Zelfs de legendarische Tino Rossi, die wie jonger is dan vijftig nooit gekend heeft, beweerde het al ! Op zondag 11 juni, zal Shell SpaItalia twintig kaarsjes uitblazen op het Circuit van Spa-Francorchamps. Meer was er niet nodig voor DG Sport om een grootse wedstrijd op poten te zetten die heel wat gelukkige winnaars zal maken !

De lijst van de cadeaus die te winnen zijn is zeer aantrekkelijk, zeg nu zelf : een Raidillon uurwerk van de speciale ‘20th Anniversay SpaItalia’ editie, twee keer een voucher van 500 euro op vluchten van Luxair, 10 digitale abonnementen op de Autogids, een Segafredo koffiemachine met een lot capsules, twee plaatsen voor een concert van Umberto Tozzi, twee inkomtickets voor de MotoGP 2023 in Assen, twee VIP-tickets voor Shell SpaItalia 2023 en een circuitdoop in een Ferrari ! Wie doet beter ?

Meedoen aan deze grote 20e verjaardagswedstrijd van Shell SpaItalia is poepsimpel ! Je scant de QR Code hieronder of klikt op de volgende link : westrijd.spaitalie.be, en je komt op de site van de westrijd terecht ! Wat dus wil zeggen dat iedereen kan spelen… en winnen !

Dus neem die telefoon in de hand en veel geluk gewenst bij de uitloting van de laureaten.

Ter herinnering, of je nu deelnemer of toeschouwer bent van Shell SpaItalia, inschrijvingen en andere tickets kan je bekomen op de officiële website www.spaitalia.be. See you in Spa !

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer