SpaItalia Gratis verdeling van Segafredo koffie

Tijdens de editie 2022 van Shell SpaItalia, die op zondag 12 juni door DG Sport georganiseerd wordt, worden de mooiste Italiaanse twee- en vierwielers in de schijnwerpers gesteld, maar dat is niet alles. Dit prachtige gezinsevenement heeft ook aandacht voor de Italiaanse cultuur en levensstijl. Het perfecte voorbeeld? Segafredo, espresso-marktleider in Italië en alom aanwezig in 110 landen. Ze hebben bij Segafredo maar één doel: de smaak, cultuur en bereiding van échte Italiaanse espresso verspreiden.

Als belangrijke partner van Shell SpaItalia legt Segafredo de bezoekers nog maar eens in de watten, door zijn hele koffiegamma gratis aan te bieden! Liefhebbers van koffie, cappuccino, café frappé, espresso en andere delicieuze brouwsels weten wat te doen: bij het struinen door de paddock en langs het circuit moet u zeker een Segafredo koffiepauze inlassen.

Een zalig moment dat u zal toelaten om de vele hoogtepunten van Shell SpaItalia 2022 in het lang en het breed te bespreken, en zo dus uw passie te delen.

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer