SpaItalia Immens populair succes voor Shell SpaItalia 2022!

Sinds het team van DG Sport het roer van Shell SpaItalia heeft overgenomen wordt het evenement dat de Italiaanse twee- en vierwielers in de kijker zet jaar na jaar populairder. Dat werd op zondag 12 juni nog maar een keer bewezen. Alle elementen waren dan ook aanwezig om er een indrukwekkend feest van te maken!

“Hier halen we heel wat voldoening uit. Zelfs de zon ging in op onze uitnodiging”, glimlacht Florian Jupsin in naam van DG Sport. “De paddock van het circuit van Spa-Francorchamps werd net zoals in de grote dagen door een grote mensenmassa ingenomen en ik denk niet dat we ooit al zoveel Ferrari’s en Lamborghini’s, maar ook Ducati’s op Shell SpaItalia hebben gehad! Het was simpelweg magisch…”

Bij de onbetwiste hoogtepunten van deze editie 2022 hoorde uiteraard de Parata Italiana, waarbij zowat 500 voertuigen, van een Fiat 500 tot een Lamborghini Huracan werden verzameld. Het absolute maximum op de Ardense omloop, wat onder de stralende zon voor licht euforische toestanden zorgde. In de paddock kreeg Loris Rosati met zijn evenwichtskunsten aan het stuur van zijn Piaggio Ape bij iedereen de handen op elkaar, en al zeker van de talrijk opgekomen gezinnen. En wat dan te zeggen van de rijsessies, met onder andere de Ducati Day die het rosso in de verf zette, of de expo rond de V12 Ferrari, die door alle liefhebbers van het Steigerend Paardje – en alle anderen! – zeker werd geapprecieerd.

Het hart van deze 20ste editie van Shell SpaItalia werd meer dan ooit gevormd door de aanwezige exposanten en clubs, terwijl het ‘Italiaanse dorp’ door iedereen die zijn smaakpapillen in de watten wou leggen danig werd gesmaakt.

“We kunnen niet anders dan een heel positieve balans opstellen, passend voor deze jubileumeditie”, vervolgt Florian Jupsin. “Niet alleen is dit evenement nu weer helemaal op kruissnelheid, dankzij een affiche die voor elk wat wils wist aan te bieden, maar door op deze dag rijk aan emoties ook heel wat nieuwe contacten te leggen, hebben we ook al heel wat ideeën voor de editie 2023 opgedaan. En de zon heeft ons beloofd dat ze opnieuw van de partij zal zijn…”

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer