SpaItalia Italian Dream Car expo in de F1-pitboxen!

Er hoeft al lang niet meer worden aan getwijfeld: de jaargang 2021 van Shell SpaItalia telt heel wat nieuwigheden! Zo kunnen de bezoekers op zondag 26 september ook een kijkje nemen in de F1-pitlane van het Circuit van Spa-Francorchamps, waar enkele Italiaanse autojuweeltjes hen staan op te wachten…

In pitboxen 9 en 10 wordt er immers een expo van uitzonderlijke bolides georganiseerd, onder de passende naam Italian Dream Car. Absoluut niet te missen, ook al omdat deze tentoonstelling vlak naast de Vespa expo en de officiële stand van titelsponsor Shell wordt gehouden.

“Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van onze Shell SpaItalia meeting keer op keer gegarandeerd wordt, leggen we voor iedere editie bepaalde thema’s vast”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Maar door toevallige ontmoetingen, gesprekken of onderhandelingen gebeurt het wel eens dat we over een of andere uitzonderlijke wagen kunnen beschikken, zonder dat die echt bij één van de vastgelegde thema’s past. Dat heeft ons er toe aangezet om Italian Dream Car op poten te zetten. Een ietwat bonte verzameling, maar voor alles ook één van hoogstaand niveau. Ik denk dat menig een liefhebber uiterst verrast zal zijn over de wagens die zich in pitboxen 9 en 10 zullen bevinden.”

Een kers op de taart, dus? Uiteraard! En wil u er ook van proeven, trek dan op zondag 26 september richting Shell SpaItalia!

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer