SpaItalia MA-FRA Best of Show 2023!

Het is zeker en vast één van de ingrediënten van het succes van Shell SpaItalia: de eigenaars van Italiaanse bolides krijgen niet alleen de gelegenheid hun kleinood in de paddock van het mooiste circuit ter wereld tentoon te stellen, maar kunnen ook deelnemen aan een waar concours, onder het label Best of Show!

Het Italiaanse MA-FRA werd meer dan een halve eeuw geleden gecreëerd en specialiseert zich in ‘cosmetica voor automobielen’. Sinds 2021 hebben de mensen van het bedrijf besloten zich te verbinden aan deze unieke troepenschouw, waar onder de ogen van een uiterst competente jury de mooiste bolides worden gepresenteerd. 
 
Nog even herhalen dat alle wagentypes die opzondag 11 juni in de paddock van het Circuit van Spa-Francorchamps prijken in aanmerking komen voor de MA-FRA Best of Show. Na de stemming van de jury worden prijzen uitgereikt in de categorieën ModernOlden een speciale “juryprijs”. Voor elk wat wils dus en uiteraard zullen de laureaten een prijs ontvangen

  • 1ste plaats : één SILVER PACK 2024 + één schoonmaakkit met MA-FRA producten
  • 2de plaats : één BRONZE PACK 2024 + één schoonmaakkit met MA-FRA producten
  • 3de plaats: één schoonmaakkit met MA-FRA producten
  •  

Een initiatief dat de laatste twijfelaars over de streep zal trekken om hun mooiste gemotoriseerde schat aan de wereld te tonen. Afspraak op zondag 11 juni!

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer