SpaItalia MA-FRA wordt titelsponsor van Best of Show!

Het is zeker en vast één van de ingrediënten van het succes van Shell SpaItalia: de eigenaars van Italiaanse bolides krijgen niet alleen de gelegenheid hun kleinood in de paddock van het mooiste circuit ter wereld tentoon te stellen, maar kunnen ook deelnemen aan een waar concours d’élégance, onder het label Best of Show!

De editie 2021 van Shell SpaItalia zorgt echter voor een keerpunt, want vanaf nu hebben we het over de MA-FRA Best of Show! Het Italiaanse MA-FRA werd meer dan een halve eeuw geleden gecreëerd en specialiseert zich in ‘cosmetica voor automobielen’. Nu hebben de mensen van het bedrijf besloten zich te verbinden aan deze unieke troepenschouw, waar onder de ogen van een uiterst competente jury de mooiste bolides worden gepresenteerd.

Het geheim achter het succes van MA-FRA is de transfer van cosmetica voor man en vrouw naar die voor de automobiel. Iedereen weet dat Italiaanse bolides mooie en sensuele lijnen bezitten en dus was het maar logisch dat MA-FRA en Best of Show zich in deze queeste naar schoonheid zouden verenigen.

Nog even herhalen dat alle wagentypes die op zondag 26 september in de paddock van het Circuit van Spa-Francorchamps prijken in aanmerking komen voor de MA-FRA Best of Show. Na de stemming van de jury worden prijzen uitgereikt in de categorieën OldtimersYoungtimers en Modern. Voor elk wat wils dus en uiteraard zullen de laureaten een uitgebreide schoonmaakkit met MA-FRA producten ontvangen!Een initiatief dat de laatste twijfelaars over de streep zal trekken om hun mooiste gemotoriseerde schat aan de wereld te tonen. Afspraak op zondag 26 september!

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer