SpaItalia Raidillon wordt partner van Shell SpaItalia!

Raidillon ! Een naam die als muziek in de oren klinkt van menig motorsportliefhebber. De naam van een wereldberoemde bocht. Sinds 2001, is Raidillon ook een bekend merk van Belgische makelij, wiens uurwerken met Zwitsers mechanisme al snel de harten wist te veroveren van de gentlemen-drivers. Het concept staat synoniem met exclusiviteit, want van elk model worden slechts 55 exemplaren gemaakt. Niet één meer… slechts 55, evenveel als er bolides zijn toegelaten aan de start op het Circuit van Spa-Francorchamps.

Voor de 20e editie van Shell SpaItalia, slaan DG Sport en Raidillon de handen in elkaar. Raidillon wordt een nieuwe partner van het evenement dat zich richt tot de fans van transalpijnse machines op twee en op vier wielen, en maakt van de gelegenheid gebruik om een gelimiteerde SpaItalia-versie voor te stellen, gebaseerd op het Miles-gamma en synoniem voor een dagdagelijkse levensstijl. 

Zoals het hoort, werden er 55 exemplaren van elk model van het uurwerk Raidillon Spaitalia geproduceerd. Er is een chrono- en een standaardversie, die te koop zijn aan de respectievelijke prijzen van 3155 en 1655 euro. Het uurwerk wordt geleverd in een doosje vergezeld van een sleutelhanger in de uitvoering van het bandje van het uurwerk.

Shell SpaItalia onderscheidt zich elk jaar opnieuw met een dynamisch en statisch deelnemersveld dat alle liefhebbers van Italiaanse auto’s en moto’s weet te beroeren, en de komst van partner Raidillon voegt daar nu een nieuwe exclusieve toets aan toe. 

Afspraak op zondag 11 juni op ‘het mooiste circuit ter wereld’ om er volop te genieten van prestige, esthetiek en sportiviteit, de kenmerken van Shell SpaItalia…

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer