SpaItalia Shell SpaItalia 2021 heeft goede smaak!

Op zondag 26 september staat tijdens Shell SpaItalia 2021 de Italiaanse auto en motor centraal op het Circuit van Spa-Francorchamps. Rondjes op het wereldberoemde circuit, pistedopen in een Ferrari, concours d’élégance MA-FRA Best of Show, Ducati Village, auto- en Vespa-parade, een hele waaier aan expo’s: de liefhebbers zullen in de wolken zijn. Maar er ontbrak nog een toetsje sfeer, een waar Italiaans dorpje waar lekker kan gegeten en gedronken worden. Wel, ook dat is er nu! 

“Dit is iets wat we al lang van plan waren, en we hebben het eindelijk kunnen concretiseren”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Het Italië van de auto en de motor is onlosmakelijk verbonden met lekker eten en drinken. En het publiek zal zijn hartje kunnen ophalen, want midden in de paddock kunnen ze genieten van pizza, pasta, charcuterie, kazen, arrosticini, arancini, ijsjes, wijn, Aperol Spritz, en tutti quanti! Het moge duidelijk zijn: nu beschikken we over alles om iedereen een heel aangename tijd te bezorgen.”

Argumenten genoeg dus om de laatste twijfelaars te overtuigen en op zondag 26 september naar het mooiste circuit ter wereld te trekken. Voor inschrijvingen en aankoop van tickets is het nog niet te laat… maar wel hoog tijd! Indien u zin heeft om te smullen en te klinken met het magische geluid van schitterende trans-Alpijnse motoren op de achtergrond en met zicht op de mooiste uitzonderlijke koetswerken, surf dan snel naar www.spaitalia.be. A presto! 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer