SpaItalia SpaItalia in Premium modus samen met uw klanten, het kan!

Het evenement vindt pas plaats op zondag 11 juni maar er wordt nu al druk over gesproken ! In 2023 viert SpaItalia al haar 20e verjaardag en DG Sport zet alles in werk om de auto’s en motorfietsen van Italiaanse makelij op een waardige manier te vieren. Met permanente animatie op het Circuit van Spa-Francorchamps en in het hart van de paddocks ; echt alles zal uit de kast worden gehaald opdat la dolce vita opnieuw de rode draad wordt doorheen deze uitzonderlijke dag…

Het is mogelijk om samen met uw klanten ten volle te genieten van deze dag ter ere van twee- en vierwielers van de meest prestigieuze Transalpijnse merken ! DG Sport biedt een VIP-formule aan in de zeer exclusieve Eau Rouge-lounges, aan de voet van Raidillon !

Toegang tot het Circuit, VIP-parking, shuttle, receptie in de Premium-zone, toegang tot de paddocks, Open Bar en Italiaanse lunch staan ​​op het programma, terwijl wie dat wenst kan deelnemen aan de Grote Parade van Italiaanse auto’s en zelfs aan een snelle tracksessie op het Circuit !

En laat het gezegd zijn, SpaItalia is ook en vooral een familiegebeuren. Echtgenotes en kinderen zijn dan ook meer dan welkom, kwestie van niets te missen van de verschillende activiteiten voor het grote publiek.  

Aarzel niet om op onderstaande link te klikken om het SpaItalia 2023 VIP pakket in detail te ontdekken!Voor bijkomende informatie, zal Pauline u graag te woord staan via mail op pauline@dgsport.eu

See you in Spa, en… ciao !   

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer