SpaItalia Standhouders verwacht aan de voet van de Raidillon!

Ja, u mag het evenement gerust de hoogmis van de Italiaanse auto en motor noemen! In de loop der jaren wist het door DG Sport georganiseerde Shell SpaItalia zich tot een onmisbare afspraak te ontwikkelen, zowel bij de fans, de clubs als de merken. Op zondag 11 juni zal ook de jaargang 2023 de hoge verwachtingen inlossen, met een mix van rijsessie, parades, expo’s en de meest diverse animaties. 

Er zijn maar weinig bezoekers die het Circuit van Spa-Francorchamps zullen verlaten zonder een klein souvenirtje. Reden waarom ook commerciële standhouders een vaste waarde van het evenement geworden zijn. Dit jaar zal het Village aan de voet van de Raidillon worden geplaatst, in het hart van de actie dus! De handelaren die van de aanwezigheid van duizenden liefhebbers van de Italiaanse cultuur – in de breedste betekenis van het woord – gebruik willen maken om hun waren aan de man of vrouw te brengen kunnen vanaf nu hun aanwezigheid officieel bevestigen via de officiële website www.spaitalia.be, tabblad ‘exposanten’.

Opgelet, de reservaties moeten DG Sport voor 26 mei bereiken. Aarzel dus niet langer om van de aangeboden plaatsen gebruik te maken en zo het nuttige aan het aangename te paren…

E viva Spa Italia ! 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer