SpaItalia Start van de inschrijvingen!

De fans van Italiaanse auto’s en motoren hebben zondag 13 juni al een paar weken in hun agenda aangevinkt ! Aan het begin van de zomer heeft DG Sport met hen immers afgesproken op het mooiste circuit ter wereld, Spa-Francorchamps, voor de 2021 editie van Shell SpaItalia !

Dit jaar zullen er op het grote feest voor Transalpijnse machines sessies vrij rijden op het circuit voorzien zijn, statische exposities in de paddocks, parades die populairder zijn dan ooit en natuurlijk een elegantiewedstrijd die de Italiaanse charme alle eer aandoet.

Wilt u niets missen van dit evenement, dan kunt u nu al inschrijven op de nieuwe officiële site van Shell SpaItalia, www.spaitalia.beWelke formule u ook verkiest, ongeacht naar welke machine uw voorkeur ook uitgaat – auto of moto… van een Italiaans merk natuurlijk ! – laat deze gelegenheid om volop te genieten van dit unieke feest in haar genre niet aan u voorbijgaan ; fans van bella meccanica benijden ons ervoor tot ver buiten de grenzen ! Ci vediamo a Spa !

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer