SpaItalia Een circuitdop in een Ferrari 488 Challenge? Dat kan !

Op zondag 12 juni spreken de fans van Italiaanse auto’s en moto’s af op het Circuit van Spa-Francorchamps om er samen hun passie te beleven. Shell SpaItalia 2022, een evenement voor het ganse gezin, zal bol staan van de topattracties, met elegantiewedstrijden, tentoonstellingen, de aanwezigheid van clubs en natuurlijk ook de gastronomische en andere schatten die Italië te bieden heeft.

Op de piste zijn er de circuitsessies, gereserveerd voor twee- en vierwielers en de Parades ! De gelegenheid bij uitstek voor wie de ‘new look’ van Spa-Francorchamps wil ontdekken, want het circuit onderging wat aanpassingen tijdens de wintermaanden, met onder meer de terugkeer van de uitloopstroken in de vorm van grindbakken.

En als u al die veranderingen nu eens kwam ontdekken vanuit… één van de meest iconische voertuigen uit de Italiaanse racerij, de Ferrari 488 in haar Challenge-uitvoering ? Er worden namelijk ook circuitdopen aangeboden doorheen de dag, met een ervaren piloot aan het stuur. En eerlijk gezegd, het asfalt van het ‘mooiste circuit ter wereld’ ziet er toch wel net iets indrukwekkender uit met 670 paarden onder de motorkap !

Deze circuitdopen, die bestaan uit drie rondes van het circuit, kunnen gereserveerd worden aan de prijs van 350 euro. Men zegge het voort, want de kans om zo een circuit te ontdekken aan boord van een heuse raceauto is uniek. Hebt u er al lang van gedroomd ? Shell SpaItalia kan het waarmaken voor u.

Info en reservaties per mail via info@spaitalia.be

En, gaat u mee aan boord ? 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer