SpaItalia Loris Rosati zal Shell SpaItalia 2022 in vuur en vlam zetten

Shell SpaItalia 2022 belooft een heuse grand cru te worden ! Het team van DG Sport legt de laatste hand aan een meer dan uitzonderlijk programma op zondag 12 juni, zowel op circuit als ernaast. Men zegge het voort : liefhebbers van Italiaanse twee- en vierwielers zullen er hun hartje kunnen ophalen !

Laatste nieuwtje : de deelname van een zekere Loris Rosati, expert in allerhande acrobatie aan het stuur van zijn meer dan diabolische Piaggio Ape ! U weet wel, die fameuze driewieler die voor het eerst werd geproduceerd in 1948 en die zo typisch is voor Italië… Een voertuig dat eerder utilitair dan spectaculair is en dat Loris Rosati ontdekte toen hij amper 11 jaar oud was ! En in zijn land mag de ‘Ape’ aangepast worden voor competitiedoeleinden, dus kon de waaghals zich goed uitleven en rijfde hij tal van overwinningen en titels binnen, terwijl hij zijn voertuig steeds weer verbeterde. Tegelijk met de racerij zette hij zijn eerste stappen op het internationaal toneel en werd snel een zeer geapprecieerd ‘showman’ !

« Het is met enige trots dat wij u vandaag kunnen melden dat Loris Rosati en zijn diabolische ‘Ape’ van de partij zullen zijn op de Shell SpaItalia 2022, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. Ik ben er zeker van dat het publiek de verbazende capriolen van de acrobaat die faam maakte met het nummer #95 ten zeerste zal weten te smaken ! Het soort spektakel dat men absoluut niet mag missen, vooral wanneer je weet welk voertuig hiervoor wordt gebruikt … »

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer