SpaItalia ‘Professor’ Raoul te gast op de 20e SpaItalia !

Op zondag 11 juni ontmoeten alle fans van Italiaanse auto’s en motorfietsen elkaar op het Circuit van Spa-Francorchamps om de 20ste verjaardag van SpaItalia te vieren. Iedereen… zelfs Raul Marchisio, beter bekend als ‘Professor’ Raoul ! Hij zal door zijn aanwezigheid het niveau van het evenement weer net dat latje hoger brengen, tot grote vreugde van al zijn fans…

Raul Marchisio was rallyrijder in de jaren 90 maar heden ten dage verkoopt hij Supercars in het Prinsdom Monaco ! Voor talloze sportwagenfanaten staat hij bekend als ‘Professor’ Raoul, extra in de kijker gebracht door Georges Maroun Kikano, alias GMK, de Franse automotive influencer bij uitstek, met maar liefst 1,8 miljoen volgers op Youtube ! 

Het duo laat vooral van zich horen met hun video’s die de meest emblematische Supercars en Hypercars in de kijker zetten…

Of ‘Professor’ Raoul onverschillig kon blijven voor de affiche van de 20e SpaItalia ? Natuurlijk niet ! Resultaat : hij heeft aan DG Sport bevestigd dat hij er bij zal zijn op 11 juni aanstaande op het ‘mooiste circuit ter wereld’ om er met de hulp van Alessandro Capodicii (AMC Detailing) de charme van de Italiaanse motorsport te bewonderen en te appreciëren.

Wedden dat de aanwezigheid van de ‘Professor’ nog meer mensen naar het hart van de Ardennen zal lokken, ter gelegenheid van de 20e verjaardag van SpaItalia, de meest spectaculaire editie ooit. En ook al zal Raul Marchisio geen donuts kunnen draaien in het hart van de paddock met zijn beruchte Ferrari F40, hij zal toch niet onopgemerkt blijven. Het erewoord van een Youtuber !

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer