SpaItalia Segafredo voor de echte koffieliefhebbers, een Kids Area voor de allerjongsten

Meer dan ooit zorgt DG Sport er voor dat Shell SpaItalia een allesomvattend evenement wordt, dat ruim buiten de grenzen van Italiaanse twee- en vierwielers gaat. Hoewel de trans-Alpijnse motoren en automobielen op zondag 26 september op het Circuit van Spa-Francorchamps uiteraard de sterren van het programma blijven, heerst op de hele site een heerlijk groen-wit-rood sfeertje. Het inrichten van een Italiaans dorpje met het beste van de Italiaanse keuken zit daar dan ook voor heel wat tussen!

Het ene goede nieuws brengt het andere mee. Segafredo, de Italiaanse marktleider als het om espresso gaat en wereldwijd in 110 landen aanwezig, wil van Shell SpaItalia gebruik maken om de smaak, cultuur en bereiding van een ware Italiaanse espresso te promoten, via een hoogstaand product waarvan de kwaliteit van plantage tot koffiekopje kan worden gegarandeerd. Er zullen dan ook talrijke staaltjes espresso of cappuccino onder de deelnemers en bezoekers worden uitgedeeld! Shell SpaItalia is een ode aan de authenticiteit en dat heeft Segafredo, partner van het evenement, maar al te goed begrepen.

Terwijl de ouders van een uitstekend kopje koffie genieten en de wondermooie bolides op het circuit of in de paddocks gadeslaan kunnen de allerjongsten hun hartje ophalen in de officiële Kids Area van Shell SpaItalia. Er worden heel wat animaties voorzien zodat de kleine meisjes en jongens een uitstekende herinnering overhouden aan hun – misschien allereerste? – bezoek aan het Circuit van Spa-Francorchamps.

“De toon is gezet, Shell SpaItalia 2021 wordt meer dan ooit een gezinsevenement”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “Ieder komt er aan zijn trekken, groot en klein. Er is voor elk wat wils, en we hopen dat we zo het zaadje van een grote en langdurige passie kunnen planten. En dat alles op de tonen van de dolce vita…” 

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer