SpaItalia Shell SpaItalia 2023 gaat door op zondag 11 juni

De editie 2022 bleek heel succesvol en dus besloot men bij DG Sport om de liefhebbers van dit evenement gewijd aan de Italiaanse auto’s en motoren niet langer te laten wachten: de editie 2023 van Shell SpaItalia gaat door op zondag 11 juni, uiteraard op het mooiste circuit ter wereld.

“Het evenement behoudt dus zijn ideale plek aan het begin van de zomer”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “We zijn al volop bezig aan het programma van die volgende editie, en alle ingrediënten die van Shell SpaItalia zo een populair succes maken zijn opnieuw van de partij. In juni van dit jaar namen meer dan 500 voertuigen deel aan de Parata Italiana, wat een nieuw record betekende. We zijn vast van plan om dat volgend jaar te herhalen, want dat cijfer vormt in die omstandigheden ook de maximale capaciteit van het circuit van Spa-Francorchamps.”

Voor het overige op het programma: rijsessies op twee en vier wielen, expo’s, clubs in kijker, alom aanwezige standjes en vooral heel wat animaties voor jong en oud. De hoofdthema’s van Shell SpaItalia 2023, die worden binnenkort bekend gemaakt…

Geven we trouwens ook nog mee dat men zich al vanaf begin januari kan inschrijven, via de officiële website van het evenement: www.spaitalia.be

Het enige wat nu nog hoeft te doen is de datum van zondag 11 juni 2023 met rode stift in uw agenda aanvinken… en nog een beetje geduld oefenen!

Zoek in het nieuws

Fermer Zoomer